Stiati ca pentru restaurante, cafenele (locatii cu profil alimentar) legislatia in vigoare stipuleaza in mod oligatoriu importanta si periodicitatea operatiunilor de dezinsectie si deratizare? Totodata, toate produsele folosite pentru efectuarea lucrarilor de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie trebuie sa fie avizate de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.

Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice prevede executarea dezinsectiei lunar sau de cate ori este nevoie pentru spatiile inchise ale institutiilor publice, precum si pentru spatiile comune inchise ale cladirilor. Conform legislatiei, deratizarea se realizeaza minim odata pe semestru si ori de cate ori este necesar pentru stingerea unui focar. Mai mult de atat, pentru a preveni aparitia daunatorilor in interiorul cladirilor de birouri si, in general in spatii inchise, recomandam executarea serviciilor DDD si in jurul cladirilor.

Actul normativ care reglementeaza periodicitatea de executare a lucrarilor de dezinsectie si deratizare este Ordinul nr. 82/2015 pentru aprobarea Normelor de igiena si sanatate publica privind mediul de viata al populatiei care prevede ca: „dezinsectia periodica se va face la intervale prevazute in metodologii, dar nu mai mari de 3 luni, iar deratizarea periodica se va face la intervale de maximum 6 luni; intre operatiunile periodice se vor aplica proceduri de dezinsectie si deratizare curente, de intretinere, in functie de prezenta vectorilor”.

DERATIZARE, DEZINSECTIE, DEZINFECTIE pentru Domeniul HoReCa si Cladiri Administrative
Daca sunteti la inceput de drum in domeniul HoReCa sau pur si simplu cunoasteti deja obligatia legala de a avea un contract pentru serviciile de Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie, atunci va invitam sa ne contactati.

Pe toata perioada contractuala S.C. Price Service Quality S.R.L. va ofera garantie! Daca este necesar ca intre interventii sa revenim, o vom face GRATUIT pana la exterminarea tuturor vectorilor de disconfort indiferent ca sunt gandaci, soareci, sobolani sau alte insecte. Totodata, evaluarea si inspectia se fac gratuit.

Cum Venim in Sprijinul Dvs.?
Dupa ce stabilim pretul interventiilor de dezinsectie, deratizare si dezinfectie, stabilim de comun acord cand vrei sa venim la tine: programul nostru de lucru este NON-STOP! Facem impreuna o inspectie a spatiului tau si de restul ne ocupam noi. GARANTAM pentru lucrarile efectuate!

De fiecare data vom emite un Proces Verbal de executare a lucrarilor DDD in care se vor preciza toate detaliile interventiei de Deratizare, Dezinsectie sau Dezinfectie. Acest proces verbal atesta in fata organelor abilitate ca in locatia ta s-au efectuat interventiile conform normelor in vigoare. GARANTAM sa raspundem in fata institutiilor abilitate pentru eventualele neconformitati in ceea ce priveste executarea lucrarilor de dezinsectie, deratizare si/sau dezinfectie.

Mai mult de atat, atunci cand se apropie termenul de executare al operatiunilor DDD te vom anunta noi, astfel incat sa nu iti mai incarci agenda si cu acest lucru. Vom stabili de comun acord cand se vor efectua interventiile tinand cont de programul si disponibilitatea ta.

Cum iti protejezi imaginea?
Pentru toti proprietarii de restaurante, cafenele, fast-food-uri de cartier (unitati cu profil alimentar) conteaza imaginea locatiei dvs.! De aceea, nu vrei sa iti pierzi clientii din cauza unui gandac sau a unei muste. Totodata, pentru a preveni aparitia daunatorilor in interiorul cladirilor cu profil alimentar, se recomanda servicii de dezinsectie si deratitare si in jurul cladirilor.

Daca nu vrei sa ai de-a face cu DSP-ul, DSV-ul sau cu alte organe abilitate sa verifice situatia insectelor si rozatoarelor sau pur si simplu nu esti multumit de serviciile actualului furnizor de servicii DDD, APELEAZA la noi.

Preturile (tarifele) pentru serviciile noastre de dezinsectie-deratizare variaza in functie de mai multi factori:

timpul alocat prestarii serviciilor,
consumul si tipul de substante folosite: marimea suprafetei si gradul de infestare,
tipul de daunatori vizati: nevoi si complexitatea serviciilor,
numarul de operatii: frecventa interventiilor necesare,
urgente.