BINE ATI VENIT !

Sc Price Service Quality SRL

Ofera servicii de DERATIZARE DEZINSECTIE DEZINFECTIE ( DDD ) in BUCURESTI de calitate si la cele mai bune preturi. Firma dispune de personal calificat si garantie pentru fiecare lucrare efectuata.

Sc Price Service Quality SRL ofera servicii specializate de DERATIZARE DEZINSECTIE DEZINFECTIE ( DDD ) adaptate pentru spatiile interioare si exterioare. Astfel, GARANTAM ca veti putea beneficia de confortul dorit intr-un mediu de locuit sau de lucru igienizat complet. Suntem interesati in primul rand de sanatatea dumneavoastra si a familiei, de aceea facem tot posibilul pentru a elimina daunatorii.

COMBATEM SI PREVENIM EFICIENT raspandirea insectelor, rozatoarelor si germenilor patogeni, surse permanente de boli si pagube materiale, folosind metode de lucru actuale si substante eficiente, pentru a va asigura servicii la standarde calitative inalte.

Prin prisma serviciilor pe care le oferim, firma noastra se bazeaza in primul rand pe mobilitate, in sensul de a veni la sediul sau domiciliul clientului, indiferent de zona sectoarelor din Bucuresti

La terminarea serviciilor se semneaza un proces verbal, necesar organelor de control.

Telefon rapid: 0731-334-891