Legislatia in vigoare pentru lucrari de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie pentru asociatii de proprietari, blocuri sau ghene de bloc, apartamente, case, curti interioare, etc stabileste periodicitatea de executare a operatiilor DDD.

Ordinul nr. 82/2015 pentru aprobarea Normelor de igiena si sanatate publica privind mediul de viata al populatiei romane noteaza: „dezinsectia periodica se va face la intervale prevazute in metodologii, dar nu mai mari de 3 luni, iar deratizarea periodica se va face la intervale de maximum 6 luni; intre operatiunile periodice se vor aplica proceduri de dezinsectie si deratizare curente, de intretinere, in functie de prezenta vectorilor”.

Echipa S.C. Price Service Quality S.R.L. va asigura executia lucrarilor la standarde legale si pentru a nu va tulbura linistea in relatia cu organele abilitate pentru verificare, lucrarile noastre vin insotite de un proces verbal.

DERATIZARE, DEZINSECTIE, DEZINFECTIE pentru ASOCIATII de PROPRIETARI
Program nostru de munca este FLEXIBIL iar pe toata durata contractuala va oferim garantie! Echipa noastra de teren este informata si instruita periodic despre noile metode si norme folosite pentru intreg procesul de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie.

In situatia in care este necesar sa revenim intre interventii, o vom face GRATUIT pana la exterminarea tuturor vectorilor indiferent ca sunt gandaci, soareci, sobolani sau alte insecte. Serviciile DDD sunt realizate de catre o echipa autorizata de Directia de Sanatate Publica si toate produsele sunt avizate de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.

Experienta ne-a ajutat sa intelegem provocarile care vin odata cu serviciile noastre de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie. Combaterea daunatorilor pentru asociatii de propietarii poate sa reprezinte un proces ingreunat din cauza diferentelor intre locatari insa pentru a preveni contaminarea si in interiorul blocurilor esre recomandat sa se realizeze lucrari de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie si in exteriorul cladirilor.

Va oferim servicii profesionale de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie pe intreg teritoriul Romaniei, atat pentru suprafete exterioare, cat si pentru interioare de suprafete mari si mici: asociatii de proprietari, blocuri sau ghene de bloc, apartamente, case, curti interioare, etc .